arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Forretningsområder

Detail

Dette område dækker først og fremmest salg via dansk detailhandel og grossister, hvor vi sælger en omfatten­de portefølje af produkter produceret i vores egne pro­duktionsenheder; mejeri, bageri, konditori, charcuteri, røgeri og færdigmadsproduktion eller mad produceret gennem gode samarbejdspartnere primært i Danmark og Sverige. Fokus er primært detailhandel i Danmark, men selskabet har også et vist salg igennem grossister i Danmark til foodservice­sektoren og en begyndende eksport til andre europæiske lande.

Løgismose i Netto

Meyers i Coop

Løgismose Meyers Foodservice og eksport

 

Kantiner

I Meyers Kantiner tilbereder vi velsmagende mad til medarbejderne i nogle af landets største virksomheder. Fordelt over hele Danmark dækker vi i dag mere end 80 kantiner og bespiser dagligt knap 30.000 gæster. Velsmag, madglæde, kvalitet, økologi og sundhed er fundamentet for Meyers Kantiners gastronomi, og vo res kokke laver dagens menu fra bunden af de bedste råvarer fra sæsonen.

Meyers Kantiner

Food & Beverage

Vores F&B­-enheder dækker over de steder, hvor vi va­retager driften af restauranten for andre kunder. I 2017 driver vi restaurant Kost & Mask i Operaen, café­ og restaurant Ofelia i Skuespilhuset, café August B på Det Kongelige Teater, Restaurant Søren K og Café Øieblikket i Den Sorte Diamant og spisestedet Enigma i det gamle posthus på Østerbro.

Meyers Food & Beverage

 

Firmafrokost

I Meyers Frokostkøkken sørger vi for frokosten til en række af de virksomheder i Storkøbenhavn, der ikke har kapacitet til eller ønsker et fuldt kantinekøkken. I vores store centralkøkken på Amager sørger vores kok­ke for, at sundhed, variation og velsmag går op i højere enhed, så medarbejderne hver dag kan glæde sig til at nyde et dejligt måltid mad sammen med deres kolleger.

Meyers Frokostkøkken

Firmagaver

Med fundament i Løgismoses Gourmet­supermarked og den tilhørende import af vine og delikatesser fra hele verden af en helt særlig kvalitet, tilbyder vi et bredt udvalg af firmagaver i forskellige temaer til årets begivenheder. Med Løgismoses online webshop som primær kanal, kan vi levere firmagaverne lige til adres­sen i hele landet, og vi tilbyder flere forskellige løsninger alt efter anledningen.

Løgismose.dk

 

Fødevarerådgivning

Meyers Madhus er ansvarlig for vores samarbejder med en række offentlige og private partnere om at udvikle vores fælles madkultur, skabe sunde forretninger og igangsætte sociale forandringer med maden og målti­ det som drivkraft. Et eksempel er vores samarbejde med Københavns Kommune om en økologiske omstil­ ling i kommunens køkkener på eksempelvis plejehjem og i daginstitutioner.

Meyers Madhus: Rådgivning og projekter

Kogebøger

I vores kogebogsunivers har vi for alvor muligheden for at lære fra os og dele vores begejstring for måltidet og det gode håndværk med læsere i hele landet. Vi gør os umage med at udvikle fristende opskrifter, hvor vi for­ tolker råvarerne på nye måder, og vi er ikke bange for at nørde og dykke en smule dybere i de enkelte køk­ kenteknikker. Mange af vores opskrifter kan også findes på meyersmad.dk.

Meyers kogebøger

Meyers opskrifter

 

Madkurser

I Meyers Madhus på Nørrebrogade sætter vi scenen for en række forskellige mad­- og bagekurser. Under ledelse af vores dygtige kokke, bagere og andre fagfolk, kan kursisterne lære madhåndværk fra hele verden. Fælles for vores kurser er en høj faglighed, hvor vi går i dybden med de særlige køkkenteknikker, og hvor kursisterne får mulighed for at arbejde med økologiske råvarer af en helt særlig kvalitet.

Meyers madkurser

Gastronomisk teambuilding

I Meyers Madhus inviterer vi medarbejdere, chefer, kolleger eller forretningsforbindelser indenfor til nogle spændende timer i køkkenet, når vi afholder gastro­nomisk teambuilding. Her kan sammenholdet styrkes gennem den gode madoplevelse, når medarbejdere arbejder side om side med vores kokke. Vi tilbyder en lang række forskellige formater, idéer og muligheder, som kan tilpasses og skræddersys efter behov.

Gastronomisk teambuilding

 

Event-catering

Til fester, gæster og højtider sørger Meyers Køkken for den oplagte menu og servering. I vores centralkøkken på Kattegatvej udvikler og tilbereder vores kokke vel­smagende festmenuer i forskellige formater, hvad end det er den 3­retters menu til den særlige begivenhed, buffeten til sommerfesten, maden til konfirmationen, receptionen, den store event eller nytårsmenuen.

Meyers catering

Måltidskasser

Meyers måltidskasser er færdigtilberedte måltider le­veret til døren i det meste af landet. Maden pakkes i engangsemballage og afleveres foran forbrugerens dør. Et bredt udvalg af måltidskasser til weekenden med og uden kød og i forskellige prisklasser er at finde på meyersmad.dk.

Meyers madkasser

 

Meyers butikker

Meyers butikker tæller i dag fire bagerier og en deli fordelt over København og Frederiksberg. Bagerierne er arbejdende værksteder i bybilledet, hvor der males mel og bages dagen igennem – altid 100 % økologisk. Meyers Deli på Frederiksberg gennemgik i sommeren 2017 en større renovering og fremstår i dag med en helt ny indretning og et nyt mad­ og måltidskoncept.

Løgismoses butikker

På Nordre Toldbod findes Løgismoses største gour­metsupermarked, hvor vi tilbyder specielt udvalgte detailvarer og delikatesser fra ind-­ og udland af højeste kvalitet, måltider to-­go, vinsmagninger, konditorvarer og et stærkt tapaskoncept. I 2017 kom søsterforret­ningen til på Illum Rooftop. Her byder vi på på 430 m2 vine og delikatesser fra producenter i hele verden.

Løgismoses butikker

 

Horeca

Dette forretningsområde arbejder med salg af vin og delikatesser til restaurantsektoren i Danmark. Vin ud­ gør en stor del af omsætningen, men også specielle delikatesser importeret primært fra Frankrig tilbydes kunderne.