arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Forretningsområder

Fødevarer til Detailhandel & Import

I 2016 kunne vi fortsætte Løgismoses strategiske partnerskab med Dansk Supermarked. Vi udvider fortsat sortimentet og muliggør vores ambition om at tilbyde danskere over hele landet produkter efter den særlige Løgismosekvalitet. Vi introducerede tidligt i 2016 vores tætte samarbejde med fire økologiske landmænd på Fyn, fra hvem vi aftager al mælk fra deres Jerseykøer. Samarbejdet har muliggjort, at vi kan levere mejeriprodukter lavet på mælk fra bedrifter, der er godkendt af Dyrenes Beskyttelse. Dette ses også i lanceringen af Danmarks første mejeriserie godkendt af netop Dyrenes Beskyttelse; en klar manifestation af viljen til bedre dyrevelfærd og substans til vores subbrand 'Smagen af Frihed'. Dermed får forbrugerne mulighed for at vælge dyrevelfærd til, når der skal vælges mejeriprodukter, og samtidig løfter mælken og mærket dyrevelfærden i Danmark. Det øgede fokus på dyrenes vilkår ses også, når vi har 200+ tyrekalve på græs, kalve der er sikret et godt liv og skal opdrættes i Danmark inden slagtning. Tyrekalvene skal desuden være minimum 2 år inden de bliver slagtet. Normen på dette område er, at tyrekalvene oftest både i konventionelle og økologiske landbrug må lade livet få timer efter de er kommet til verden.

Læs mere om Løgismose i Netto

Vi har også fortsat Meyers strategiske partnerskab med Coop, og det er lykkes os sammen med Coop at gøre Meyers brød tilgængeligt for forbrugere i det meste af landet. Fokus er fortsat på, i fællesskab, at udvikle nye produkter, så det nuværende sortiment af økologisk mel, kerner og brødblandinger til brug for bagning i hjemmet udvides med andre produktkategorier. I 2016 kom vi deslige i mål med at etablere et samarbejde med Fakta. Det betyder, at forbrugerne nu kan finde Meyers økologiske mel-serie og brødblandinger i alle landets Fakta-butikker. Meyers produkter er således nu repræsenterede i over 1000 butikker i Coop fordelt på både Kvickly, SuperBrugsen, Dagli' Brugsen, Irma, Fakta og FaktaQ. På produktsiden kunne vi blandt andet præsentere nyheder som økologiske rug- og havrekiks, økologiske sodavand i to varianter samt nye mel- og brødblandinger. I vores serie af kølede færdigretter oplevede vi i 2016 også efterspørgsel efter vores kvalitetsmåltider under navnet 'Aftensmad'. Derfor kunne vi i 2016 også introducere nye retter som bagt torsk, mør gris og braiseret oksespidsbryst; sidstnævnte blev vinder af Børsens Smagspris.

Læs mere om Meyers færdigretter, spreads og dip samt kiks og knækbrød, der alle fås i Coop.

Der arbejdes kontinuerligt på at styrke og differentiere de to brands således, at Løgismose og Meyers positioneres forskelligt i markedet og bevarer hver deres unikke DNA. I det daglige arbejde med produktudvikling, salg og markedsføring varetages de to brands skarpt opdelt i forskellige afdelinger i organisationen. Med mere end 400 medarbejdere med gastronomisk baggrund, så er det helt naturligt, at der på begge brands arbejdes med systematisk produktinnovation, for at vi kan blive ved med at være på forkant i markedet og udvikle nye, velsmagende produkter til forbrugerne.

Endelig findes i denne forretningsenhed også vores Løgismose Meyers Foodservice, der sælger og distribuerer produkter både fra Løgismose og Meyers via nationale grossister rettet mod hele det udebespisende marked. Vi har kontakt med en lang rækker kæder inden for hotelbranchen, konferencecentre, caféer, restauranter og kantiner. I 2016 har fokus ligeledes været på at afdække nye mulige eksportmarkeder udover Sverige og Finland, hvortil der i 2016 blev eksporteret bla. skyr.

Læs mere om Løgismose Meyers Foodservice og eksport

Kantiner & Restauranter

Meyers Contract Catering dækker over mere end 70 kantiner samt alle restauranter, både dem vi driver for andre og dem vi selv driver.

Læs mere om Meyers Contract Catering

Meyers Contract Catering står på to ben, det ene er Food & Beverage-løsninger i business-to-business segmentet. I juli 2016 overtog Meyers Contract Catering driften af Det Kongelige Teaters kantiner, restauranter, barer og caféer både i Operaen, Skuespilhuset og på Gamle Scene. Således driver Meyers Contract Catering nu café og restaurant Ofelia i Skuespilhuset, caféen August B på Gamle Scene og restaurant og bar Kost&Mask i Operaen. Siden er også Søren K, der ligger i Den Sorte Diamant samt restaurant Øst på Den Blå Planet kommet til som nye kunder. Disse enheder ligger alle i Food & Beverage-regi, hvor vi udvikler unikke koncepter, der sikrer gastronomiske oplevelser, som matcher vores kunders brand og værdier. Vores samarbejde med eksterne partnere gør det muligt at nå ud til endnu en målgruppe og tilgodese måltidsbehov og forplejning for en ny gruppe af mennesker, der således kommer i kontakt med vores brand via interaktion med de respektive kulturinstitutioner.

Læs mere om Meyers Food and Beverage

Det andet ben af Meyers Contract Catering findes i Meyers Kantiner, som hver dag serverer sund, velsmagende, varieret og bæredygtig frokost for flere end 25.000 medarbejdere i 70+ kantiner i en række af landets store private og offentlige virksomheder. Alle vores kantiner har som minimum en økologiprocent på 40 og Det Økologiske Spisemærke i bronze, men vi er repræsenterede ved både guld, sølv og bronze. I vores kantiner laver vi i ordets mest konkrete og bogstavelige forstand mad fra bunden og vores overordnede mål er at få bæredygtighed, dyrevelfærd, økologi, velsmag og en sund køkkenøkonomi til at gå op i en højere enhed.

Læs mere om Meyers Kantiner

Vores egne restauranter dækker over Falsled Kro på Fyn og Almanak i København.

Videnressourcer: Selskabet ønsker at tiltrække og fastholde de bedste ekspertiser inden for gastronomi og ligeledes stærke ekspertiser på relevante områder til centrale ressourcer. Dette sker gennem løbende innovation, nysgerrighed samt attraktive kurser og efteruddannelser.

Meyers Køkken: Måltider til døren til virksomheder og private

Denne forretningsenhed dækker over måltidsløsninger til både virksomheder og til private, og salgskanalen er primært digital. Vi har i november 2016 sammenlagt al vores udvikling og produktion af virksomhedens mad ud af huset i én samlet forretningsenhed med fokus på direkte levering af måltider til hjemmet samt levering af frokost til mindre virksomheder. Vi leverer dagligt tusindvis af frokostkuverter til de små og mellemstore virksomheder i københavnsområdet, som ikke har størrelse eller fysiske rammer til at have kantinedrift på stedet eller som bare har valgt kantinedrift fra.

Læs mere om Meyers Frokostkøkken

Til de private kunder leverer vi færdige måltider til gæster, til fester og til højtider. Sammenlægningen med frokostkøkkenet på Amager, har kunne optimere vores kapacitet betragteligt. Vores nye fælles produktionskøkken gør, som det største af sin art i Danmark, således, at vi kan tilbyde måltidsløsninger til landsdækkende levering. Derfor kunne vi f.eks. også i 2016 levere mere end 13.000 nytårsmenuer til danske hjem over hele landet.

Læs mere om Meyers Catering og Madkasser

På menu-udviklingen har vi særligt arbejdet på at udarbejde veganske og vegetariske menuer, og det er vores mål i fremtiden fortsat at fokusere på at lade det grønne spille en større rolle. Eksempelvis kunne vi i 2016 tilbyde vores kunder en vegansk nytårsmenu. Vi oplever fortsat, at der er stor efterspørgsel efter kvalitetsmåltider, som ikke kræver tid i køkkenet hos forbrugeren selv. Vi leverer derfor også fortsat festmad, måltidsoplevelser og events for op til flere tusinde mennesker.

Meyers Køkken vandt for 3. år i træk titlen som Årets Cateringleverandør.

Det høje fokus på kvaliteten af de enkelte råvarer resulterede i, at Meyers Køkken i foråret 2016 fik tildelt bronzemærket i økologi for både Frokostkøkkenet og Cateringaktiviteten idet alle menuer og frokostmåltider nu har en økologiprocent på minimum 30-60 %. I foråret 2016 tog Meyers Køkken desuden de første spadestik til endnu et nyt koncept; madkasser, som er færdige weekendmåltider af sæsonens råvarer, der kun skal varmes og anrettes hos kunden, leveret lige til døren i hele landet.

 

Egne salgssteder

Forretningsområdet dækker over seks Meyers Bageri, to Meyers Deli, Løgismose Gourmet supermarked på Nordre Toldbod og i Magasin, salg til HoReCa kunder samt salg online og Løgismose Vinklub(ber).

Meyers Bageri er arbejdende værksteder, hvor der males mel og bages dagen igennem, 100 % økologisk. Bagerierne i gadebilledet er både en forretning i sig selv og et centrum for produktudvikling af brød og konditori til afsætning i andre kanaler. Meyers Deli har siden 2005 været Claus Meyers bud på et moderne madsted med god hverdagsmad, velsmagende takeaway, et stærkt kaffekoncept, friskbagt brød og kager fra Meyers Bageri og et stort udvalg af delikatesser både på køl og kolonial.

Find dit nærmeste Meyers Bageri og læs om Meyers Deli

Løgismose Vin, Mad & Delikatesser tilbyder produkter, råvarer og delikatesser af højeste kvalitet, måltider to-go, vinsmagninger, konditorvarer og et stærkt tapaskoncept. Vi kalder butikken på Nordre Toldbod et gourmet-supermarked. Det synes vi er beskrivende for funktionen af at være samlingssted for en lang række produkter, vine og råvarer af en helt særlig kvalitet, som både kan købes som selvstændige komponenter til måltidet derhjemme, men som også kan være færdige måltider, der med et minimum af køkkenindsats gør det muligt for forbrugeren at servere veltilberedt mad af de bedste råvarer.

Læs om Løgismose butikken Vin, Mad & Delikatesser

I begyndelsen af 2017 tilbyder vi vores kunder mulighed for at spise de indkøbte delikatesser fra butikken i en uformel spisestue hos os med udsigt over havnen ligesom man kan leje et mødelokale med samme smukke udsigt ud til havnen.

I tillæg til detailforretningen har vi også en grossistforretning, der importerer vin, delikatesser og særlige franske specialiteter, som typisk afsættes til danske toprestauranter, hoteller, konferencecentre og virksomheder.

 

Meyers Madhus

Denne forretningsenhed dækker primært over Meyers Madhus, som gennem 18 år har engageret sig i udviklingen af vores madkultur i Danmark. I lokaler og køkkener på Nørrebrogade tilbydes bl.a. madlavningskurser for private samt teambuilding for virksomheder med madlavning, forkælelse og samarbejde som omdrejningspunkt. Der tilbydes også gastronomisk rådgivning, opskriftsudvikling og produktion af kogebøger; fra idé til færdigt produkt. Meyers Madhus indgår ligeledes som partner i forskellige forsknings- og udviklingsprojekter, ofte med sociale forandringer og sundhed som primært fokus. Her kan nævnes resocialisering af indsatte i danske fængsler, Kulinarisk Fritidsordning for børn, og folkekøkkener med integration og fællesskab som mål.

I 2016 overtog Meyers Madhus desuden driften af selskabets festivalaktivitet, hvor vi var tilstede ved Roskilde Festival og Smukfest. I 2017 er vi på NorthSide, Roskilde Festival og på Haven Festival.

Et andet nævneværdigt mål, vi nåede i 2016, var etablering af samarbejdet med København Kommune. Efter en udbudsrunde blev Løgismose Meyers v/ Meyers Madhus tildelt opgaven med at løfte madkvaliteten i Københavns Kommunes offentlige køkkener, og indfri kommunens ambitiøse målsætning om 90 % økologi i offentlige måltider. Som kommunens rådgiver skal vi opkvalificere køkkenmedarbejdere, vi skal rådgive køkkener om madspild, godt håndværk, driftsoptimering, omstilling til økologisk drift og en række andre forhold, der fører til bedre måltider for kommunens borgere.

Læs mere om Meyers Madhus