arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Nyheder

Meyers Kantiner vil endnu tættere på kunderne med grøn mad

Med klare holdninger til bæredygtighed og måltidskvalitet lykkedes det i 2019 Meyers Kantiner at vinde en række toneangivende kontrakter, fastholde alle kunder og føje kantinebenet af Hahnemanns Køkken til porteføljen.

> Læs hele pressemeddelelsen

Hahnemanns Køkkens kantiner får nyt hjem hos Meyers

To markante spillere i det danske high-end marked for kantinedrift slår sig sammen, når kantinebenet af Hahnemanns Køkkens – grundlagt af kok og kogebogsforfatter Trine Hahnemann – bliver en del af Meyers Kantiner.

- Læs mere pressemeddelelsen

Meyers Køkken i ekspansion: Massive Catering skal styrke frokosttilbud til virksomheder

I 30 år har Meyers Køkken stået for maden til frokost og fest hos firmaer og private. Med opkøbet af Massive Catering giver Meyers firmakunderne endnu flere frokostmuligheder.
For firmaer, der ikke selv har kantine eller køkkenfaciliteter, er fremtidens frokostløsning i stigende grad skræddersyet, fuld af valgmuligheder og må også gerne have en grøn profil og høj økologiprocent. I hvert fald hvis man spørger Meyers Køkken. Med opkøbet af Massive Catering styrker man ambitionen om at ramme endnu flere mennesker med produkter af høj kvalitet.

Læs hele pressemeddelelsen.

Årsrapport 2018: Organisk vækst på 4% i Løgismose Meyers i 2018

Årsrapport 2018: Fortsat organisk vækst i et år præget af yderligere investeringer

Løgismose Meyers havde i 2018 en organisk vækst på 4%. Samtidig fortsatte de seneste års investeringer i vores to virksomheder. Derfor endte året med et beskedent fald i bruttoresultatet på to procent. Vi ser frem til at høste gevinsten af investeringerne i de kommende år.

Læs mere om årsrapporten 2018

Ny administrerende direktør i Løgismose Meyers

19. oktober 2018

Bestyrelsen i Løgismose Meyers har ansat Jesper Uggerhøj som administrerende direktør med forventet tiltrædelse 1. januar 2019.

"Jeg er særdeles glad for, at Jesper har takket ja til denne udfordring. Han kender både virksomheden og branchen indgående, og jeg er sikker, på han i samarbejde med vores stærke ledergruppe, medarbejdere og bestyrelse kan lede virksomheden mod nye mål fremover", siger bestyrelsesformand Per Harkjær.

Jesper Uggerhøj kommer fra en stilling som administrerende direktør i Kopenhagen Fur, og har de sidste halvandet år været medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers. Tidligere i karrieren har Jesper været administrerende direktør i Løgismose og bestyrelsesformand for Løgismose Mejeri, og har således et indgående kendskab til virksomheden. Ydermere har han en baggrund som direktør i både Irma og hos Premiere Is.

"Løgismose Meyers er en fantastisk virksomhed med dygtige medarbejdere med stor passion for det gode måltid og velsmagende fødevarer. Jeg ser frem til at skabe madglæde i samarbejde med både kunder, medarbejdere og bestyrelse", siger Jesper Uggerhøj.

For yderligere kommentarer
Bestyrelsesformand Per Harkjær, tlf. +44 7825 056565

Ændring i ledelsen i Løgismose Meyers

14. september

Bestyrelsen i Løgismose Meyers har i dag besluttet at afslutte samarbejdet med Tørk Furhauge, der har være administrerende direktør i de sidste to år.

Bestyrelsen takker Tørk Furhauge for hans arbejde. Han har været en vigtig drivkraft i udviklingen af en fælles struktur og fælles processer. Desværre er resultaterne ikke fulgt med.

- Bestyrelsen har iværksat en proces for at finde en ny administrerende direktør, som kan realisere det fulde potentiale i virksomheden og dens brands, samt eksekvere på virksomhedens vækststrategi, siger bestyrelsesformand Per Harkjær.

Mens rekrutteringsprocessen pågår, vil Per Harkjær bistå det stærke team af forretningsansvarlige i Løgismose Meyers, indtil den nye administrerende direktør tiltræder.
- Løgismose Meyers er en enestående virksomhed, som har et kæmpe potentiale. I bestyrelsen ser vi frem til at kunne præsentere den person, som skal være med til at udleve de ambitioner vi har på virksomhedens vegne, slutter Per Harkjær.

Bestyrelsesformand Per Harkjær kan træffes gennem presseansvarlig Peter Warberg, tlf. 25 10 27 02, pewa@lmfood.dk

 

Årsrapport 2017: Organisk vækst på 6% i Løgismose Meyers i 2017

Flere og flere danskere prioriterer velsmagende mad lavet fra bunden af gode råvarer - og det mærkes i Løgismose Meyers, der har haft en vækst i omsætningen på 6 % i 2017.  Resultatet landede på 44.5 mio. kroner i 2017 - en fremgang ift. 2016, men stadig påvirket af en række engangsomkostninger og nedskrivninger ifm. yderligere fokusering af forretningen.

Læs mere om Løgismose Meyers Årsrapport 2017

Brødrene Grønlykke samler '12-mandsforening' og køber Falsled Kro

Pressemeddelelse

Falsled Kro blev en del af Løgismose Meyers, da Grønlykke-familien fusionerede Løgismose med Meyers som en del af et generationsskifte i familien. Brødrene Grønlykke har sammen med en lille gruppe venner af stedet nu købt Falsled Kro af Løgismose Meyers.

Læs mere

Ny formand og gammel kending styrker Løgismose Meyers bestyrelse

Fødevarekoncernen Løgismose Meyers styrker fra 1. juni koncernens bestyrelse. Ændringerne betyder, at Jørn Tolstrup Rohde overtager formandsposten fra Thomas Klitbo, der fortsætter i bestyrelsen som næstformand.

Samtidigt vender Jesper Uggerhøj tilbage til Løgismose og træder ind i Løgismose Meyers bestyrelse fra den 1. juni 2017. Jesper Uggerhøj, der i dag er administrerende direktør i Kopenhagen Fur, har tidligere været administrerende direktør for Løgismose og bestyrelsesformand i Løgismose Mejeri, og har også en lang karriere i dansk detailhandel, bl.a. som administrerende direktør i IRMA, bag sig.

Læs mere

Årsrapport 2016: Løgismose Meyers fortsætter væksten og går styrket ind i 2017

Efterspørgslen efter god smag og kvalitet stiger og 2016 gav derfor endnu engang salgsrekord for Løgismose Meyers gruppen, der havde en organisk vækst på mere end 10 procent og nåede hele 1.08 mia. DKK i omsætning. Samtidig fortsatte koncernen sine omfattende investeringer i innovation, kapacitet og systemer, så virksomheden er gearet til vækst på både top- og bundlinjen i de kommende år.

Læs pressemeddelelsen og se årsrapporten for 2016

Løgismose Meyers udvider bestyrelsen

Pressemeddelelse:

Løgismose Meyers udvider bestyrelsen med to internationale kapaciteter

To nye bestyrelsesmedlemmer, Xavier Govare og Jørn Tolstrup Rohde, er pr. 7. marts 2017 indtrådt i Løgismose Meyers bestyrelse. Dermed styrker Løgismose Meyers virksomhedens viden om udvikling af produkter i mange kanaler og kategorier – også i en international sammenhæng.

Xavier Govare er tidligere CEO for Labeyrie Fine Foods, og har 32 års erfaring fra fødevareindustrien; 27 år i Labeyrie Fine Foods Group, 17 år som CEO. Labeyrie er en ledende aktør inden for forædling af fisk og skaldyr, delikatesser og convenience food.

”Det er en stor ære for mig at indtræde i bestyrelsen for en virksomhed med de to ikoniske brands Løgismose og Meyers. Jeg håber, at min ekspertise inden for forædling og produktudvikling kan understøtte virksomhedens udvikling af kvalitetsprodukter på tværs af kategorier”, udtaler Xavier Govare.

Jørn Tolstrup Rohde var fra 2009-2016 Senior Vice President Western Europe i Carlsberg Group. Før det blandt andet CEO for Carlsberg Danmark og KiMs, Orkla’s snacks forretningsenhed i Danmark og Norge. Jørn sidder i dag i bestyrelsen som formand for blandt andet 3C Group A/S og Blue Ocean Robotics.

”Jeg ser meget frem til at indtræde i bestyrelsen. Jeg vil gøre mit yderste for at udnytte min viden om distribution og salg fra andre store danske fødevarebrands til at sikre, at Løgismose Meyers produkter når ud i flere indkøbskurve ", siger Jørn Tolstrup Rohde.

Bestyrelsesformand Thomas Klitbo ser frem til udvidelsen i bestyrelsen: “Vi glæder os meget over at få nogle store kapaciteter som Xavier Govare og Jørn Tolstrup Rohde i bestyrelsen. Begge kommer med livslang erfaring i at bygge stærke fødevarevirksomheder med flere kategorier og kanaler,” udtaler Thomas Klitbo, bestyrelsesformand for Løgismose Meyers.

Løgismose Meyers bestyrelse består herefter af følgende: Formand Thomas Klitbo, Christopher Masek, Jacob Grønlykke, Claus Meyer, Christian Mariager, Xavier Govare og Jørn Tolstrup Rohde.

Se også: Ledelsen i Løgismose Meyers

Årsrapport 2015

Løgismose Meyers runder en milliard i omsætning og investerer 50 millioner kroner i fremtidig vækst i 2015.

Læs mere om årsrapporten 2015.

En god ven og kollega er gået bort

Det er med stor sorg, at vi hos Løgismose Meyers har modtaget nyheden om, at Andreas Harder fra Nordhavn Eddikebryggeri pludselig er gået bort under en ferie med sin kone i Italien. 

Ifølge de oplysninger, vi har på nuværende tidspunkt, fik Andreas et ildebefindende under en svømmetur, og hans liv stod desværre ikke til at redde.  

Læs mere her

Meyers Køkken i ekspansion: Massive Catering skal styrke frokosttilbud til virksomheder

I 30 år har Meyers Køkken stået for maden til frokost og fest hos firmaer og private. Med opkøbet af Massive Catering giver Meyers firmakunderne endnu flere frokostmuligheder.
For firmaer, der ikke selv har kantine eller køkkenfaciliteter, er fremtidens frokostløsning i stigende grad skræddersyet, fuld af valgmuligheder og må også gerne have en grøn profil og høj økologiprocent. I hvert fald hvis man spørger Meyers Køkken. Med opkøbet af Massive Catering styrker man ambitionen om at ramme endnu flere mennesker med produkter af høj kvalitet.

Læs hele pressemeddelelsen.