LUNE HVEDER TIL STORE BEDEDAG

Det er en smuk, dansk tradition at spise varme hveder til store bededag - også i året 2024. At lukke øjnene, nyde duften af korn og kardemomme og sætte tænderne i den nyristede bolle, mens smørret langsomt smelter.

Hent dine hveder i vores bagerier Bag dine egne hveder

ERHVERV

Gå på opdagelse i vores univers for virksomheder

  • Flødekagefredag

    I april kan du glæde dig til vores luksuriøse medalje, som er en ægte flødeklassiker med vaniljecreme, flødeskum og hindbærmarmelade mellem smørbagte mandelmørdejsbunde.

    Vi har skiftet noget af kiksedejens hvedemel ud med finthakkede mandler og drysset gavmildt med vaniljekorn. Det bringer endnu flere smagsnuancer i spil og får kiksen til at konkurrere smagsmæssigt på lige fod med den vaniljespækkede creme og bærfyldte marmelade.

    Find flødekagen i vores bagerier fra kl. 12 hver fredag i april.

    Læs mere
  • Meyers restauranter

    Besøg vores restauranter

    Spiseoplevelser i særklasse

    Besøg vores restauranter på nogle af byens mest prominente adresser. Book bord til din næste spiseoplevelse og se også vores eventkalender, hvor vi løbende inviterer til livlige og spændende oplevelser.

    Læs mere