arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Pressemeddelelse

27. februar 2020

Ovenpå mærkbar succes: Meyers Kantiner vil endnu tættere på kunderne med grøn mad

Med klare holdninger til bæredygtighed og måltidskvalitet lykkedes det i 2019 Meyers Kantiner at vinde en række toneangivende kontrakter, fastholde alle kunder og føje kantinebenet af Hahnemanns Køkken til porteføljen.

Vi er vokset tilfredsstillende i 2019, og fortsætter dermed den positive udvikling fra 2018. Begge år er omsætningen steget med over 6%, og alene i 2019 bød vi 14 nye kunder velkommen. Jeg er dog mest stolt af den værdi, vi skaber for vores kunder. Vi understøtter deres ambitioner om at tilbyde måltider af høj kvalitet med et integreret fokus på blandt andet bæredygtighed, sundhed og godt værtsskab,” siger CEO i Løgismose Meyers, Jesper Uggerhøj, og uddyber:

”Vores ambition for 2020 er at komme endnu tættere på kantinekunderne gennem en tæt dialog omkring, hvordan vi kan løse deres ønsker endnu bedre. Derudover afsøger vi, hvordan vi kan påtage os et større værtskab helt generelt og udvikle udbuddet af velsmagende grøn mad.”

Tættere på kunderne
For at sikre den flotte udvikling i Meyers Kantiner har man valgt at sigte efter en fladere ledelsesstruktur, der skal hjælpe med at indfri ambitionen om den kundenære tilgang.
I januar 2020 fratrådte Jens Andersen som direktør for Meyers Kantiner, og i bestyrelsen for Løgismose Meyers har man i slutningen af 2019 rokeret rundt for bedre at kunne udnytte de unikke kompetencer hos blandt andre den hjemvendte grundlægger Claus Meyer.

Vores kerneopgave er selvfølgelig at levere virkelig velsmagende overvejende grøn mad, der styrker de ansattes sundhed og scorer tårnhøjt på økologi og dyrevelfærd. Men vi skal også blive ved med at udfordre os selv, og sætte nye standarder for værtskabsdimensionen, vores evne til at arbejde med kundernes unikke værdier og til at styrke den sociale ramme omkring måltidet,” siger Claus Meyer.

Britisk kantineekspert træder ind i bestyrelsen
Mens Claus Meyer er trådt mere aktivt ind i hverdagen siden hjemkomsten fra USA i 2018, er britiskfødte Andy Harris for nylig trådt ind i Løgismoses Meyers bestyrelse.

Andy har en baggrund som direktør for den britiske kantinevirksomhed Compass Group, og senest som ansvarlig for global forretningsudvikling i danske ISS, der også er en af kantinemarkedets største spillere.

Med Andy Harris styrkes bestyrelsen med en kapacitet indenfor kantiner og catering i den globale superliga. Andy skal inspirere os på områder som udvikling, strategisk planlægning og værdiskabelse i bred forstand ” siger Jesper Uggerhøj.

Det nye bestyrelsesmedlem, Andy Harris, slutter af med følgende bemærkning:
Jeg glæder mig til at stille min 30-årige brancheerfaring til rådighed for Løgismose Meyers. I min tid hos ISS har den danske tilgang til fødevarer og værtsskab fået en helt særlig plads i mit hjerte.

Fakta:

• Meyers Kantiner blev grundlagt af Claus Meyer i 1999, og er i dag en del af fødevarekoncernen Løgismose Meyers.
• Meyers Kantiner driver i dag 99 kantiner og 11 caféer fordelt over hele landet, og servicerer dagligt godt 30.000 gæster.
• Meyers Kantiner fastholdt i 2019 alle eksisterende kunder, og føjede 7 nye til porteføljen
• I efteråret 2019 købte Meyers Kantiner kantinedelen af Hahnemanns Køkken, og overtog dermed yderligere 7 kantiner.
• Meyers Kantiner har et stærkt fokus på grøn, sund og bæredygtig mad. I 2019 stod blev der indkøbt tre gange så meget frugt og grønt som kød. I kantinerne anvendes
udelukkende 100% dansk kød med fokus på dyrevelfærd og økologi.
• Meyers Kantiner har en bonusordning, hvor køkkenchefer belønnes for at arbejde med  flere grøntsager i madlavningen, så længe det ikke går ud over gæstetilfredsheden.
• Andy Harris arbejder som selvstændig foodservice-rådgiver med base i England. Fra 2015 til 2018 var Andy Head of Global Business Development i danske ISS. Fra 1995 frem til 2015 var Andy Harris en del af den engelskbaserede facility management og cateringvirksomhed Compass Group, senest i rollen som Group Director.

Kontakt:
Kaspar Mørk Arianto
PR- og kommunikationsrådgiver
kaar@lmfood.dk
Tlf. 22 15 56 57