arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vision og mission

Vores vision og mission

I Løgismose Meyers ønsker vi at bidrage til, at danskernes måltider bliver en sanselig oplevelse, der vækker nysgerrigheden og glæden ved råvarerne. 

Vi er overbeviste om, at samvæ ret om måltidet kan meget mere end at gøre menne sker mætte; det er en manifestation af vores kultur og værdier, det bringer folk sammen og nedbryder sociale skel. At der de senere år er kommet øget fokus på fællesska bet omkring maden er derfor en udvikling, som vi betragter med stor begejstring. Men selvom det fælles måltid stadigvæk er vigtigt for danskerne, er der på samme tid flere og flere, som i ny og næ har svært ved at finde tiden til indkøb og madlavning. Her ser vi det som vores opgave at til byde velsmagende måltidsløsninger og unikke produk ter i dagligvarehandlen, så en travl hverdag ikke bety der et kompromis med kvaliteten af måltidet.
Vi insisterer fortsat på at opfordre og inspirere folk til selv at lave mad, men at spise godt er ikke kun et
spørgsmål om at mestre et gastronomisk håndværk. Det er i lige så høj grad et holdningsspørgsmål om at stille krav til råvarerne og forholde sig kritisk over for et voksende marked af forarbejdede fødevarer. Endnu vigtigere end nogensinde er det derfor, at også den yngre generation bliver oplært i en stillingtagen og en interesse for råvaren og det gode måltid.

Vi vil være bannerfører for, at vi også i fremtiden kan nyde en rig og alsidig madkultur, hvor bæredygtighed, variation og sundhed forenes. Det gælder både i samarbejdet med leverandører, i vores produktudvik ling og i vores øvrige involvering med verden omkring os. 

Vi er fortsat på en fælles rejse som frontkæmper for den gode smag og en bæredygtig produktion. Det er vores klare ambition, at vi også i fremtiden kan bidrage bredt til den danske madkultur i et både kommercielt og visionært perspektiv.

Vision

På en fælles rejse med forbrugere, kokke, landmænd og andre med ambitioner på madens vegne vil vi skabe en transparent fødevareproduktion med fokus på velsmag, ansvar og mangfoldighed. Glæden og stoltheden omkring vores madkultur skal højnes, så det vækker genklang over hele landet, på tværs af generationer, og uden for landets grænser.

Mission

At løfte kvaliteten af råvarerne, maden og måltidet i Danmark, så vores madkultur bliver til størst mulig gavn og glæde for flest muligt mennesker.