arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Ledelse

Direktion

Henning Andersen Bröchner, CFO
Henning kom til Løgismose Meyers i september 2018. Henning har senest været Group CFO for TOP-TOY og har tidligere haft lignende positioner i KOMPAN og Carli Gry. Han har i dag mere end 20 års erfaring som CFO i danske koncerner, som har været børsnoterede, kapitalfondsejede og familieejede. Henning er cand.merc.jur. fra CBS, som er suppleret med lederuddannelser ved IMD i Schweiz og Kellogg School of Management. 

Steen Aalund Olsen, CBDO
Steen Aalund Olsen startede som ung mejerist på Løgismoses mejeri i Haarby tilbage i 1990. I dag er Steen CBDO og medejer af Løgismose Meyers-koncernen. Steen er oprindeligt uddannet mejeritekniker med speciale i fødevareproduktion, innovation og salg.

 

Bestyrelse

Per Harkjær, bestyrelsesformand
Per Harkjær har mere end 30 års arbejdserfaring fra føde- og drikkevareindustrien i Europa, USA og Asien. Han har tidligere været CEO i TOMS Group, Findus Group og United Coffee og har gennem tiden arbejdet med en lang række kapitalfonde, hvor han blandt andet har deltaget aktivt i diverse forretningsudviklingsprogrammer. Han har en bachelorgrad i international marketing fra Copenhagen Business School. Per har desuden en række bestyrelsesposter i andre fødevarevirksomheder og har siden 1. juni 2018 været bestyrelsesformand i Løgismose Meyers.

Thomas Klitbo, næstformand
Partner i IK Investment Partners og rådgiver for IK Fund VII. Thomas Klitbo startede i IK i 2007 efter en årrække som konsulent for The Boston Consulting Group. Medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers siden januar 2015 og sidder desuden i bestyrelsen hos VPS, Hansen Protection, TeleComputing og Ellab. Han har en MSc fra The School of Economics and Management på Aarhus Universitet.

Jørn Tolstrup Rohde
Jørn Tolstrup Rohde var fra 2009-2016 Senior Vice President Western Europe i Carlsberg Group. Før det blandt andet CEO for Carlsberg Danmark og KiMs, Orkla’s snacks forretningsenhed i Danmark og Norge. Jørn sidder i dag i bestyrelsen som formand for blandt andet 3C Group A/S, Blue Ocean Robotics A/S, Alfred Pedersen & Søn A/S, samt næstformand i Sund & Bælt A/S og Fermern A/S. Jørn Tolstrup har en HD i Marketing Management og HD i Accounting fra Syddansk Universitet.

Jesper Uggerhøj
Fra 1. juni 2017 er Jesper Uggerhøj vendt tilbage til Løgismose Meyers bestyrelse. Jesper Uggerhøj, der i dag er administrerende direktør i Kopenhagen Fur, har tidligere været administrerende direktør for Løgismose og bestyrelsesformand i Løgismose Mejeri, og har også en lang karriere i dansk detailhandel, bl.a. som administrerende direktør i IRMA, bag sig.

Claus Meyer
Claus Meyer har i mere end 30 år arbejdet for at forbedre madkulturen i Danmark. Gennem en bred vifte af serviceydelser, projekter og produkter iværksætter Claus Meyer initiativer i hele værdikæden fra jord til bord; altid med maden og måltidet i centrum. Claus Meyer er uddannet Cand. Merc. Int. fra Handelshøjskolen i København i 1991.

Christopher Masek
Chief Executive Officer i IK Investment Partners. Christopher Masek startede i IK i 2000 efter 10 år som partner hos KPMG Corporate Finance i Paris. Medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers siden januar 2016 og sidder desuden i bestyrelsen hos Hansen Protection og VPS samt en række andre. Han dimitterede i 1987 fra Institut d’Etudes Politiques de Paris, er uddannet jurist fra Paris University og har en MA i international økonomi fra Yale University.

Xavier Govare
Tidligere CEO for Labeyrie Fine Foods. Xavier Govare har 32 års erfaring fra fødevareindustrien med 27 år i Labeyrie Fine Foods Group og 17 år som CEO. Labeyrie er en ledende aktør inden for forædling af fisk og skaldyr, delikatesser og convenience-food. Xavier Govare har en marketinguddannelse fra EDHEC Business School.

Ejere

Selskabet har registreret følgende anpartshavere med mere end 5 % af anpartskapitalens stemmerettigheder eller pålydende værdi:

L+M INTERNATIONAL
DANSK VÆKSTKAPITAL K/S
CLAUS MEYER HOLDING A/S
L+M MANCO HOL­DING APS

Selskabet har registreret følgende aktionærer med min­dre end 5% af aktiekapitalens stemmerettigheder eller pålydende værdi:

JACOB GRØNLYKKE HOLDING APS
MIKAEL GRØN­LYKKE HOLDING APS,
S.AA.O HOLDING APS (STEEN AA­ LUND OLSEN)
MERETE HOLST HOLDING APS
PLNOVEMBER2015 APS (PER GRUPE)