arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vision og mission

Vores vision og mission

De to familiefirmaer Løgismose og Meyers har gennem årtier arbejdet for at løfte kvaliteten af den danske madkultur og vores fødevarer. Uanset hvor vi arbejder i koncernen, så deler vi de samme værdier og den samme mission om at skabe livsglæde gennem måltidet. Et måltid, der ikke bringer glæde i vores liv, er nemlig ikke et måltid, men bare mad. At spise godt og sundt og tage ansvar for at overlevere en bæredygtig madkultur til den næste generation må ikke være en idé, der er forbeholdt en snæver økonomisk eller kulturel elite. Vi vil skrue op for vores samarbejde med forbrugere, landmænd og andre med ambitioner på madens vegne for at øge fokus på velsmag, ansvar og mangfoldighed.

Vi ønsker stillingtagen til det fodaftryk, som vores fødevareproduktion sætter på kloden, og vi ønsker, at næste generation allerede tidligt lærer om mad og lærer at lave mad. Det handler således ikke alene om at lave kvalitetsprodukter og fantastiske måltider. Det handler også om at arbejde med folks holdninger til og kunnen med mad. Vi vil gerne give den travle dansker et sundt kvalitetsmåltid med hjem fra supermarkedet til en attraktiv pris, men samtidig vil vi insistere på at opfordre og oplære danskerne til selv at kunne lave mad. Løgismose Meyers' evne til både at mestre udvikling af fødevareprodukter og til at skabe velsmagende måltider gør koncernen unik. Således kan vi på grundlag af to stærke mærker og en koncern med unikke kompetencer skabe en rejse, som på en gang har både et visionært og et kommercielt perspektiv.

Vision

På en fælles rejse med forbrugere, kokke, landmænd og andre med ambitioner på madens vegne vil vi skabe en transparent fødevareproduktion med fokus på velsmag, ansvar og mangfoldighed. Glæden og stoltheden omkring vores madkultur skal højnes, så det vækker genklang over hele landet, på tværs af generationer, og uden for landets grænser.

Mission

At løfte kvaliteten af råvarerne, maden og måltidet i Danmark, så vores madkultur bliver til størst mulig gavn og glæde for flest muligt mennesker.