SPIS SÆSONENS RÅVARER I MAJ

I maj modner de danske frilandsgrøntsager for alvor. De første asparges, radiser, rabarber og ærter vælter op af jorden. Nu får vi lyst til lettere, lysere, friskere retter og mad, der kan serveres under åben himmel. Læs med og find gode bud på måltider, vi spiser i maj.

Læs mere

ERHVERV

Gå på opdagelse i vores univers for virksomheder

  • Flødekagefredag

    Maj måneds fredagsflødekage er det overdådige gåsebryst, som består af to luftige vaniljelagkagebunde lagt sammen med den skønneste solbærmarmelade. Midten gemmer på en syrlig solbærmousse i selskab med vaniljeflødeskum og beklædt med et generøst lag marcipan. Og som kronen på værket er gåsebrystet pyntet med blå kornblomst og en flødeskums roset.

    Find flødekagen i vores bagerier fra kl. 12 hver fredag i maj.

    Læs mere
  • Meyers restauranter

    Besøg vores restauranter

    Spiseoplevelser i særklasse

    Besøg vores restauranter på nogle af byens mest prominente adresser. Book bord til din næste spiseoplevelse og se også vores eventkalender, hvor vi løbende inviterer til livlige og spændende oplevelser.

    Læs mere