arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Ledelse

Direktion

Jesper Uggerhøj, CEO
Jesper Uggerhøj indtrådte som CEO for Løgismose Meyers pr. 1. januar 2019. Jesper kommer fra en stilling som administrerende direktør i Kopenhagen Fur, og har de sidste halvandet år været medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers. Tidligere i karrieren har Jesper været administrerende direktør i Løgismose og bestyrelsesformand for Løgismose Mejeri, og har således et indgående kendskab til virksomheden. Ydermere har han en baggrund som direktør i både Irma og hos Premiere Is.

Lizette Kjellerup, CFO
Lizette kom til Løgismose Meyers i foråret 2019. Siden 2013 har Lizette siddet som CFO i Falck Training, og dertil kommer en bred erfaring fra Novo Nordisk, Alpharma og SOS International, hvor hun har beskæftiget sig med financiel og business controlling, samt løst en række konsulentopgaver.  Lizette har en kandidatgrad i Economics & Business Administration, Financial Management & Accounts fra Aarhus Universitet. Den har hun sidenhen suppleret med en MBA. 

 

Bestyrelse

Per Harkjær, bestyrelsesformand
Per Harkjær har mere end 30 års arbejdserfaring fra føde- og drikkevareindustrien i Europa, USA og Asien. Han har tidligere været CEO i TOMS Group, Findus Group og United Coffee og har gennem tiden arbejdet med en lang række kapitalfonde, hvor han blandt andet har deltaget aktivt i diverse forretningsudviklingsprogrammer. Han har en bachelorgrad i international marketing fra Copenhagen Business School. Per har desuden en række bestyrelsesposter i andre fødevarevirksomheder og har siden 1. juni 2018 været bestyrelsesformand i Løgismose Meyers.

Thomas Klitbo, næstformand
Partner i IK Investment Partners og rådgiver for IK Fund VII. Thomas Klitbo startede i IK i 2007 efter en årrække som konsulent for The Boston Consulting Group. Medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers siden januar 2015 og sidder desuden i bestyrelsen hos VPS, Hansen Protection, TeleComputing og Ellab. Han har en MSc fra The School of Economics and Management på Aarhus Universitet.

Jørn Tolstrup Rohde
Jørn Tolstrup Rohde var fra 2009-2016 Senior Vice President Western Europe i Carlsberg Group. Før det blandt andet CEO for Carlsberg Danmark og KiMs, Orkla’s snacks forretningsenhed i Danmark og Norge. Jørn sidder i dag i bestyrelsen som formand for blandt andet 3C Group A/S, Blue Ocean Robotics A/S, Alfred Pedersen & Søn A/S, samt næstformand i Sund & Bælt A/S og Fermern A/S. Jørn Tolstrup har en HD i Marketing Management og HD i Accounting fra Syddansk Universitet.

Jacob Grønlykke
Jacob Grønlykke er vendt tilbage til bestyrelsen, som han bortset fra en kortere pause har været medlem af siden 2015. Jacob  er uddannet som civilingeniør fra Polyteknisk Læreanstalt i 1985 og kastede sig efter uddannelsen over reklamer og var med til at åbne reklamebureauet Saatchi & Saatchi i Danmark, hvor han var kreativ direktør og bl.a. stod bag adskillige prisbelønnede reklamefilm og kampagner. Jacob Grønlykke overtog sammen med sine brødre Løgismose efter deres forældre.

Claus Meyer
Claus Meyer har i mere end 30 år arbejdet for at forbedre madkulturen i Danmark. Gennem en bred vifte af serviceydelser, projekter og produkter iværksætter Claus Meyer initiativer i hele værdikæden fra jord til bord; altid med maden og måltidet i centrum. Claus Meyer er uddannet Cand. Merc. Int. fra Handelshøjskolen i København i 1991.

Christopher Masek
Chief Executive Officer i IK Investment Partners. Christopher Masek startede i IK i 2000 efter 10 år som partner hos KPMG Corporate Finance i Paris. Medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers siden januar 2016 og sidder desuden i bestyrelsen hos Hansen Protection og VPS samt en række andre. Han dimitterede i 1987 fra Institut d’Etudes Politiques de Paris, er uddannet jurist fra Paris University og har en MA i international økonomi fra Yale University.

Xavier Govare
Tidligere CEO for Labeyrie Fine Foods. Xavier Govare har 32 års erfaring fra fødevareindustrien med 27 år i Labeyrie Fine Foods Group og 17 år som CEO. Labeyrie er en ledende aktør inden for forædling af fisk og skaldyr, delikatesser og convenience-food. Xavier Govare har en marketinguddannelse fra EDHEC Business School.

Ejere

Selskabet har registreret følgende anpartshavere med mere end 5 % af anpartskapitalens stemmerettigheder eller pålydende værdi:

L+M INTERNATIONAL
DANSK VÆKSTKAPITAL K/S
CLAUS MEYER HOLDING A/S
L+M MANCO HOL­DING APS

Selskabet har registreret følgende aktionærer med min­dre end 5% af aktiekapitalens stemmerettigheder eller pålydende værdi:

JACOB GRØNLYKKE HOLDING APS
MIKAEL GRØN­LYKKE HOLDING APS,
S.AA.O HOLDING APS 
MERETE HOLST HOLDING APS
PLNOVEMBER2015 APS